شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
سرخط خبرها

رئیسی: قرارداد ۲۵ ساله انتقال گاز بین ایران و ترکیه تمدید خواهد شد| هر دو کشور بر تمامیت ارضی سوریه تأکید دارند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۱۷۷۶۵
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰
رئیسی: قرارداد ۲۵ ساله انتقال گاز بین ایران و ترکیه تمدید خواهد شد| هر دو کشور بر تمامیت ارضی سوریه تأکید دارند+ فیلم
رئیس‌جمهور گفت: قرارداد ۲۵ ساله انتقال گاز بین ایران و ترکیه تمدید خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در نشست‌خبری با رجب‌طیب‌اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه طی سخنانی ضمن تبریک ایام بابرکت عید قربان و غدیر، اظهار داشت: بدون تردید سفر آقای اردوغان به ایران نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط دو شکور خواهد بود. در مذاکرات امروز اراده دو کشور برای ارتقای روابط اقتصادی و تجاری و ارتقای روابط در حوزه‌های مختلف مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی افزود: این سطح از روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور با توجه به ظرفیت‌های موجود حتما کافی نیست و می‌تواند در سطح بالاتری شکل بگیرد و می‌توان حجم ۳۰ میلیارد دلاری را هدف‌گذاری کرد که ۳ برابر سطح فعلی افزایش خواهد یافت.

رئیس‌جمهور گفت: تأسیس شهرک‌های صنعتی بین دو کشور به‌صورت مشترک دنبال خواهد شد و تأسیسی پارک علم و فناری با حضور بخش‌های فعال شرکت‌ها و هم‌چنین بخش‌های دانش بنیان دو کشور مورد تأکید قرار گرفت.

رئیسی بیان کرد: تمدید قرارداد انتقال گاز ۲۵ ساله که قبلا مطرح بود امروز مورد تأکید قرار گرفت که انتقال گاز به شکل بسیار وسیع‌تری انجام خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه در مذاکرات امروز بر توسعه سرمایه‌گذاری بین دو کشور تاکید شد، خاطر نشان کرد: فعالیت شرکت‌هایی که در ترکیه و ایران مشغول‌اند می‌تواند ادامه یابد تا ثمرات آن در جهت توسعه سرمایه‌گذاری و توسعه روابط دو کشور دیده شود.

رئیس‌جمهور هم‌چنین گفت: همکاری دو کشور در مسائل امنیتی اهمیت زیادی دارد و امنیت مرز‌های دو کشور از نکات مورد تأکید است و همکاری‌های دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی می‌تواند در جهت امنیت مرز‌ها داشته باشد. مبارزه با تروریسم، مواد مخدر، جرائم سازمان‌یافته از نکات مورد تأکید هر دو کشور است.

رئیسی عنوان کرد: تروریسم ممکن است اسامی مختلفی داشته، اما با هر تروریسمی که امنیت مردم را به خطر انداخته و امنیت مرز‌ها را تهدید می‌کند، مقابله می‌کنیم؛ دوگانه‌ای که امروز غرب به آن مبتلا شده و بین آن‌ها فرق گذاشته و این تفاوت و استاندارد دوگانه را رد و تأکید کردیم که باید با تروریسم با هر اسمی که دارد، مبارزه شود تا امنیت دو کشور تأمین شود.

وی خاطر نشان کرد: همکاری دو کشور در مسائل منطقه‌ای از مواردی بود که مورد تأکید قرار گرفت و هر دو کشور بر تمامیت ارضی کشور سوریه تأکید دارند. روابط خوب دو کشور می‌تواند به روابط منطقه‌ای و بین‌المللی خوب منتهی شود و دو کشور مانند ایرانی اسلامی و ترکیه می‌توانند در امنیت منطقه و در امنیت در سطح بین الملیی نقش داشته باشند.

رئیس‌جمهور گفت: امیدواریم سند راهبردی‌ای که امروز امضا شد و تأیید روسای دو کشور را به‌همراه دارد منتهی به روابط گسترده‌ای بین ایران و ترکیه شود و آینده درخشانی در توسعه روابط دو کشور داشته باشد. امیدواریم این سفر برای دو ملت و برای کشور دوست و برادر عزیز ما ترکیه مایه برکت باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->